Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

 

KenyaflaggInfo om arbeidet vi har i Kenya

Kaliningradmap2

Info om arbeidet i Kaliningrad

RealMaps Poland

Info om arbeidet i Polen

Info om tjenesten og oversikt over kurs og reiseplaner

 IGP4888

Bilder fra arbeidet vårt

taleLink til taler og radioprogrammer

I Kenya samarbeider Levende Vann Misjonssenter med menigheten Lighthouse Tabernacle Int. Church som er ledet av Bishop Paul Rutto og hans kone Pastor Mercy Rutto. Menigheten holder til i byen Eldoret som er Kenyas 4 største by. Samarbeidet startet høsten 2013 med en kvinnekonferanse hvor temaet var Indre Legedom. Käthe Annbjørg underviste da sammen med Janne Roland og Mary Voreland fra Kristiansand Frikirke. I forbindelse med turen i 2013 tok vi ansvaret for å lønne Ken Luvusi som evangelist for å jobbe ut fra  menigheten:

Oktober 2014 var Käthe Annbjørg nede igjen for å holde konferanse. Denne gang ut fra Levende Vann Misjonssenter. Hun hadde med seg et team med bakgrunn fra kursene hun holder i Sann Gjennopprettelse. På denne turen fikk vi oversikt og sett på en del prosjekter vi ønsker å gå inn og støtte sammen med Lightouse Tarbenacle. 

Lighthouse Tarbernacle brenner for kvinnene som har blitt forlatt av sine ektemenn. De sitter igjen med alle barna og mangler penger til mat og skolegang. For å hjelpe disse kvinnene har Lighthouse Tabernacle startet micro finans prosjekt hvor 20 av kvinnene deltar. Til dette prosjektet hadde vi med 2 sysmaskiner fra Norge. Disse skal nå brukes for å starte en systue hvor de skal sy skoleuniformer og utstyr for salg. Dette vil kunne gi inntekt da alle må bruke  skoleuniformer.

Et annet område som menigheten brenner for og som vi støtter  er gatebarna i området. De ønsker å leie et hus hvor de kan ta inn 6-8 barn i starten og ansette et ektepar som kan bo sammen med dem.

Et tredje område er å starte menighet hos Pokot folket. Der ønsker vi også og borre etter vann slik at de får mulighet til å få rent vann på stedet.

De har også visjon om å kjøpe et landområde for å starte skole. Pator Mercy Rutto er utdannet lærer og vil kunne ta på seg ansvaret og undervisning av elever. Målet er at skolepengene fra barn med familer som har penger skal subsidiere barn som ellers ikke har råd til å gå på skole.

De har startet en innsamling i mengiheten til buss for å frakte folk til og fra kirken. En del av medlemmerne bor utenfor byen og det er begrensede muligheter med transport. De fleste av disse har ikke bil. 

Link til infofolder her

Lønn til evangelist Kennedy Luvusi

Støtte til Microfinans prosjekt for kvinner i Eldoret Kenya

Støtte til drift av barnehjem i Eldoret Kenya

Lønn til pastor i 2 nye menighet hos Pokot folket 

Lage brønn for Pokot folket

Worldmap 10pros

Tur til Kenya og Pokot 17. til 28. februar 2017.

Teamtur til Kaliningrad juni 2017.

Er du intressert og ønsker å vite mer så ta kontakt med oss via "Kontakt oss" på hovedmeny